Frans gaat met Sien op eerste Date in Wolphaartsdijk

Hoe ik Sien leerde kennen

Ik leerde Sien kennen door mijn beste vriend. Mijn beste vriend is heel goed bevriend met Sien. Sien ging heel vaak thuis bij mijn vriend. Elke keer wanneer ik op bezoek ging bij Henk was Sien ook thuis bij hem. Ik had nooit gedacht dat ik verliefd op haar zou raken. Steeds wanneer ik haar zag kreeg ik steeds het gevoel van waren ‘wij maar een koppel’.  Ze ziet er heel erg leuk uit. En is heel erg aardig. Ik informeerde alles over haar bij me vriend. Hij vertelde me dat ze single is en dat ze opzoek is naar een goede man. Ik kwam een dagje weer bij Henk en zag haar weer daar. Ik startte toen een gesprek met haar. Ik vroeg haar dus om uit te gaan eten. Ze stemde toe, dus besloten wij om in Wolphaartsdijk te gaan omdat daar centraal was voor haar en ook voor mij.

 

sien-en-ik-op-onze-eerste-date

Sien en ik op onze eerste date

Het beloof een gezellige avond te worden had ik in mind. We besloten om 20:00 elkaar te ontmoeten om naar Wolphaartsdijk te gaan voor die leuke date. Ik haalde Sien een half uurtje eerder op en reden dus samen naar ons bestemming. We waren natuurlijk naar een leuk plekje waar we elkaar over alles en nog wat vertelde onze belevenissen, ervaringen, leuke momenten en minder leuke momenten. Uit haar  verhalen kon ik uit halen dat ze heel veel teleurstellingen had. Ik vertelde haar ook over me exen. Ik vertelde haar dat ik twee exen heb gehad en dat was op z’n zachts uitgedrukt geen succes. Ons verhalen hadden veel overeenkomsten. En we voelde gewoon aan dat we bij elkaar horen. Het is natuurlijk niet gebleven bij de eerste date. We maakte haast elke dag een afspraak om elkaar beter te leren kennen. Sien was dying to meet me. Dit wordt vast wel iets goed dacht ik bij me zelf. Zij was verkoopster in een winkel en ik ben politieagent. Ik liep wel met de vraag hoe kan ik met zo iemand een relatie hebben zei een rare stem mij steeds. Maar in me zelf weet ik dat laagopgeleide vrouwen juist goede vrouwen zijn.

 

de-teleurstelling

De teleurstelling

Op een zekere maandag toen ik aan het werk was te niksen kreeg ik een appje van haar waarin ze me aangaf dat ze in de verwachting is. Ik dacht van nooit hebben we omgang gehad, nooit gekust of iets dergelijks we waren elkaar aan het leren kennen en nu kom je mij dit vertellen. Ik reageerde niet op haar app omdat ik weet welke ongepaste termen ik zou gebruiken. Mijn hele droom spatte uit elkaar, ze ging dus natuurlijk terug bij haar ex. Ik maakte de volgende dag contact met haar en ze vertelde me dat ze weer bij der ex haar intrek heeft gedaan. En dat wat wij probeerde niet meer gaat lukken, omdat ze haar zwangerschap niet zou stoppen om mij. Ik concludeerde dat ze haar ex langs de zijlijn had waar ze inmiddels heel gelukkig mee is, ze wonen samen, krijgen een kindje en ze zijn ook samen 20 kilo aangekomen. Ik denk dat karma blijkbaar een grote rol heeft gespeeld.