Hoe maak je een man verliefd?

Hoe maak je een man verliefd?

Krijg je weleens het gevoel dat mannen niet naar je omkijken? Het kan zijn dat jij nou juist de eigenschappen hebt die totaal niet aantrekkelijk zijn voor mannen. Natuurlijk zal men jou moeten waarderen zoals je bent en accepteren dat je misschien de deur open laat als je op de wc zit, maar de kans is dan groter dat de meerderheid van de mannen hun interesse in jou zullen verliezen. Zoek dus niet verder naar antwoorden hiervoor. Wij hebben enkele handige tips die je kunt gebruiken om een verliefd te maken op jou.

 1. Sporten: We vergeten ook wel eens om ons lichaam wat aandacht te geven. Men drink absurd veel alcohol of gooit er wat drugs in. Soms zelfs een combinatie van beide. Verwaarloos jij je lichaam, zal dat absoluut niet aantrekkelijk zijn bij de mannen. Het is immers moeilijk om verliefd te worden op iemand die er onverzorgd uitziet. Wat mannen het liefst willen is een fitte vrouw. Ze moet strak in haar vel zitten. Natuurlijk moet je er ook weer niet uitzien als een plank. Ze hebben ook wat ‘houvast’ nodig, begrijp je…. Let gewoon goed op je dieet en sport af en toe eens. Geeft je ook meer prestatie in bed.
 2. Kleding: Het is goed als je ervan houdt om sportbroeken of spijkerbroeken te dragen, maar dat is niet altijd even aantrekkelijk voor een man. Een man wordt verliefd op wat hij ziet. Geef hem dus een goede reden om voor jou te kiezen. Probeer af en en toe wat hakjes te dragen en een rokje of een jurk. Heb je een erge dunne grens tussen sportkleding en je sexy kleding, is de kans kleiner dat hij verliefd zal worden op jou. Ga niet voor de smoes dat hij je moet accepteren zoals je bent. Jij zou het toch ook niet leuk vinden als hij met half afgezakte broek rondloopt of scheet in het openbaar.
 3. Zelfontwikkeling: Let niet alleen op je uiterlijk, maar ontwikkel jezelf ook. Je uiterlijk brengt jullie bij elkaar, maar wat je innerlijk bent maakt dat je bij elkaar blijft. Om dit te kunnen bereiken zou je bijvoorbeeld:
  • Een nieuwe hobby kunnen beginnen
  • Boeken kunnen lezen
  • Vrijwilligerswerk proberen te doen
  • Een studie volgen (tweede)

  Er zijn tal van manieren dat je kan doen om jezelf verder te ontwikkelen. Kies iets dat voor jou een uitdaging is en waar jij jezelf in kwijt kan.

 4. Hard-to-get: Zowel mannen als vrouwen doen dit, maar het komt meer voor bij de vrouwen. Je kan hard-to-get spelen, maar je kan ook gewoon lief zijn. Wanneer hij lief is ben je ook lief en wanneer hij een gedrag vertoont dat jou niet aanstaat kan je hard-to-get spelen. Door zo te doen heb jij de controle over de man en heb je meer kansen om hem verliefd te maken op jou. Jij bent immers degene die bepaalt in hoeverre hij verliefd kan raken op jou.

Al deze tips kan je gebruiken om hem stapelgek te maken op jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *