Ik wil hem niet meer in Maastricht..denk ik??

Ik wil hem niet meer in Maastricht..denk ik??

Mijn naam is Nomi, 21 jaar, woon in Maastricht en ben studerende. Ik heb al 3 jaren een relatie met Genaro. Hij is 24 jaar en hij werkt in de avond uren bij een media bedrijf. Omdat wij allebei nog bij onze ouders inwonen, zie ik hem niet elke dag. Ook werkt hij op verschillende dagen, maar dat liet mij nooit twijfelen aan hem. Ik had altijd gedacht dat we het huwelijksbootje in zouden gaan. Al gebeurt dat misschien niet meer, maar toch heb ik vertrouwen in hem.

Ik was vorige week gaan stappen met mijn beste vriendin in de avond. We kregen honger en besloten naar KFC te gaan. Genaro had mij eerder verteld dat hij die avond moest werken, want soms zie ik hem wel als hij naar huis gaat. Vandaag kon dat dus niet. Toch heb ik hem plotseling gezien met een dame. Ik ben uit alle woede naar hem toegelopen, deed mijn zegje en vroeg wie die dame is. Ik was echt kwaad op dat moment. Hij stond zo dicht bij haar. Nog erbij had hij haar hand vast.

Vreemd genoeg, in plaats van zichzelf te redden, klapt hij mij. Zelfs die dame vocht met hem mee. Daarna zei ze nog dat ik niet de enige liefje ben van Genaro in Maastricht. Ik heb zijn ring en zijn auto sleutel ( want ik had een auto gekregen van hem ) gesmeten in zijn gezicht. Ik hoefde niets meer van hem.

Mijn vriendin en ik zijn toen met de taxi naar huis gegaan. Niet kort nadat ik thuis was, was Genaro er ook al om zijn excuses aan te bieden. Ik heb hem toen binnengelaten, maar dat geval zat mij wel dwars. Ik bedoel, hoe kon hij mij zo een klap geven en waarom zei die dame dat ik niet zijn enige liefje ben?! Nu zegt Genaro mij dat die dame zijn nicht is. Ik heb hem binnengelaten, maar ik ben niet dom om dat te geloven. Moet ik nou een relatie van 3 jaren opgeven? Nooit eerder hebben wij problemen gehad. Dit was echt de eerste keer.

Ik vroeg Genaro mijn auto terug en toen zei hij tegen mij dat die zelfde nicht die auto momenteel gebruikt totdat ze naar huis gaat. Ik werd weer boos. Dit maakte dat we voor de 2e keer vochten, in 1 dag. Ik wil die dame weer ontmoeten en haar vragen wat de relatie is tussen haar en Genaro. Mijn moeder zegt mij dat Genaro niet deugt en dat ik liever kan loslaten. Ik denk ehter dat die dame het probleem is. Dan denk ik wee dat het toch beter zou zijn om hem te laten, maar dan twijfel ik weer erover en hoop ik dat het goed komt.

ik ben nog jong, bijna afgestudeerd en ik weet dat ik beter kan krijgen dan hem. Toch kan ik niet loslaten. Ik zei hem om uit mijn buurt te blijven, maar dan mis ik hem. Hoe moet ik omgaan met deze gevoelens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *