Waarom mannen naar uiterlijk kijken

Is het de waarheid dat mannen naar uiterlijk kijken? Waarom doen ze dat?

 

Dat is niet zo ze kijken naar uiterlijk omdat zij opstandig gemaakt zijn. In het verleden was het voornaamste een partner te kiezen op basis van haar /zijn gezondheids toeststand.Mannen kijken  naar de buitenkant ,omdat dat volgens hun aangeeft als de persoon gezond is.Wat van buiten te zien is kan bepalen als de persoon aantrekkelijk is of niet.Wat van buiten te zien is ,is nog niet alles om een man verliefd te maken je hebt meer nodig.

 Dingen die mannen van buiten kijken.

Mannen kijken naar het gezicht van een vrouw en geven ook voorkeur aan een bepaald type lichaam.Sommige mannen kunnen naar het lichaam van een vrouw kijken en schatten hoe oud ze ongeveer kan zijn.Wat ook zeer belangerijk voor de man is, is delichaams vorm van de vrouw vanaf haar middel. Zo is de verhouding tussen de heupen en taille van een vrouw van belang. Mannen kijken soms ook hoelang een vrouw is. Er zijn ook mannen die naar vrouwen kijken met een spontane en vriendelijke houding.

Zegt het gezicht van een vrouw veel aan de man?

mannen zijn op zoek naar vrouwen met humor en een goede uitstraling de vrouw moet ook aantrekkelijk zijn. De meeste mannen geven de voorkeur aan vrouwen die intelligent, zorgzaam en lief zijn.Vrouwen doen hun best om goed er uit te zien maar als jij het goed bekijkt zijn karaktereigenschappen belangerijker dan uiterlijke kenmerken. Vrouwen weten ook wel dat mannen op het uiterlijke letten.Vrouwen letten daarom op hun voeding. Sommige willen zelf niet even naar buiten zonder make up ,omdat ze met de gedachten lopen dat ze altijd iemand kunnen tegen komen.Er zijn ook vrouwen die sporten voor een goed figuur. Vrouwen weten dat mannen kijken naar het uiterlijk mannen gaan voor wat zij aantrekkelijk vinden.

mannen kijken naar een flirterige vrouw

mannen vinden het leuk als een vrouw terug flirt,maar het komt niet vaak voor dat vrouwen terug flirten naar een man.Als jij terug flirt naar een man vind hij het best leuk.Je doet dan iets waar hij helemaal weg van kan zijn.

 Een man kijkt naar een vrouw die goed gekleed is en goed uit eruit ziet.

mannen vallen echt wel op het uiterlijk van vrouwen. Zorg dus als vrouw dat jij altijd verzorgd eruit ziet zet ook een heerlijke parfum.Plastische chirurgie  hoeft jij niet te ondergaan om veranderingen aan te brengen.Kleed je  mooi aan  en waarin jij je lekker voelt en jij er zelfverzekerd in uitstraalt.

mannen houden van een verleidelijke stem 

Verander je stem niet daarvoor is er helemaal geen rede daar toe.Je moet je stem wel op de gepaste manier gebruiken.Mannen houden van een zachte stem het is zeer aantrekkelijk voor de man.Voor de vrouw heeft dat alleen oefening nodig.Weet dus daarom met welke toon jij ook praat tot een man.Mannen houden niet van ruwe vrouwen.Kies daarom je woorden als jij tot hem praat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *