Wat willen mannen innerlijk van een vrouw?

Wat willen mannen innerlijk?

Mannen vinden vaak niet alleen het uiterlijk het belangrijkste,maar ook het innerlijke is belangrijk voor ze.Vrouwen denken in de meeste gevallen dat mannen alleen hun uiterlijk belangrijk vinden.Het is ook belangrijk voor een man om te weten wie je echt bent als vrouw.Logisch!!elke man wilt een mooie vrouw.Als je mannen vraagt wat ze belangrijk vinden bij een vrouw beginnen ze meestal met het uiterlijk ze noemen de dingen die hun bij een vrouw aantrekken.Geef hem de kans om zijn droomvrouw volledig te beschrijven en stel hij daarna  bijvoorbeeld zo een vraag ‘Als deze vrouw  heel onbeschoft was en alleen dacht aan haar zelf?Zou je dan toch een relatie met haar willen beginnen?Het antwoord is niet moeilijk!! Een aantrekkelijk innerlijk is echt belangrijk voor mannen.Alleen praten mannen er niet zo vaak over.Vrouwen besteden meer tijd aan hun uiterlijk  als je gezond uit ziet en je netjes kleed is dat in de meeste gevallen goed genoeg.Vrouwen moeten stoppen om zich zorgen te maken omtrent kleine  uiterlijke probleempjes als ik het zo mag zeggen.Die zien mannen totaal niet.Zolang je ‘JA’ als antwoord geeft op hun aanbod beginnen ze te letten op het innerlijke van jouw als vrouw.

Ik zal je enkele tips geven !!!

Tip 1

Wees in elk geval te vrede met jezelf.Voel je niet steeds onzeker en ga niet steeds opzoek naar bevestigingen.Je hebt verschillende soorten vrouwen.

Tip 2

Heb vooral je eigen mening.Een man wilt valtijd de smaakt van een vrouw weten.Het is voor hun belangrijk om getrokken tot jouw als vrouw te zijn.Als een man je uitbrengt wilt hij graag weten wat je graag eet en drinkt beter gezegd wat je lekker en leuk vind.Mannen zijn niet geïnteresseerd in vrouwen zonder een smaak, maar dat is logisch je kunt ze niet kwalijk nemen.

Tip 3

Laat hem moeite voor je doen.Als je iemand leuk vind zal je heel veel moeite doen voor de persoon.

Tip 4.Als hij problemen heeft en hij trekt zich even terug geef hem de ruimte daarvoor.Dat wil dan niet zeggen dat hij je niet meer leuk vind,maar mannen verwerken dingen anders en gaan anders om met hun problemen.Een vrouw zoekt meestal iemand om het mee uit te praten.

Tip 5

Probeer zo min mogelijk drama te veroorzaken!!Je kunt al vrouw wel eens wisselen van stemming niet elke dag is leuk.Je kunt soms minder leuke dingen meemaken.Bij mannen is het anders.Ze hebben twee gezichts uitdrukkingen  namelijk blij en ongelukkig.Reageer als vrouw je stemmingswisselingen niet af op een man.

Tip 6

Gebruik een man nooit voor  het valoriseren.Overlaad hem vooral niet met vragen waarmee hij helemaal niks kan beginnen.

Tip 7

Luister goed naar hem.Mannen houden van vrouwen die goed luisteren.Als je als vrouw op bepaalde momenten wat minder praat en zit te luisteren naar hem kan dat een teken zijn dat je om zijn gevoelens geeft.

Stap 8 

Wees ook spontaan.Ze vinden het geweldig als een vrouw spontaan mee doet en ze vinden het fijn als je je helemaal op je gemak voelt.

Dit waren de 7 tips. Het is een korte samenvatting van bijna alle dingen en ik weet zeker dat je deze tips goed kunt gebruiken!! Succes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *